Řada vědců se shoduje na tom, že špatná strava a životospráva zaměstnanců je příčinou poklesu produktivity v práci. Někdy jim jejich životní styl dokonce brání v kariérním postupu. Proto se šéfové často rozhodnou uspořádat firemní konference nebo zajímavá firemní školení, kde svým zaměstnancům nejen poskytnou nové znalosti, ale také zajímavé sportovní vyžití nebo zdravou stravu.
Jedním z těch důležitých aspektů je jídlo. Pohoštění na konference nebo školení je dobré vybírat tak, aby lehké a vhodné k dané příležitosti. Na začátku je lepší zaměřit se na odlehčené občerstvení. Zaměstnanci by měli mít přístup ke kávě, čaji a drobnému občerstvení, jako jsou například lehké sendviče, ovocný salát nebo jogurt. Po přednáškách nebo školení zaměstnanců je důležité udělat delší přestávku na oběd. V naší obědové nabídce si můžete vybrat hned z několika druhů rautů nebo servírovaného menu. Mějte na paměti, že těžké omáčky a hutné knedlíky produktivní a kreativní mysl spíše zastaví, než povzbudí.
Jednou z dalších věcí, které rozproudí zaměstnance nebo je povzbudí k lepším výkonům, jsou fyzické aktivity. V našem hotelu konference často využívají možnosti bowlingového turnaje. Krásné okolí nabízí také park Divoká Šárka, která se nachází pět minut chůze od našeho hotelu Dolce Villa.
Konferenci je určitě lepší udělat několikadenní s většími pauzami, než vše nahustit do jednoho dne a zahltit tak zaměstnance informacemi, které zapomene ihned po skončení přednášky. Pro pauzy na cigaretu či provětrání je ideální konferenční místnost Jižní Terasa s přímým vstupem na zahrádku.
S nabídkou pro raut, banket, bufet, coffee break nebo akci s výběrem á la carte. Při finální kalkulaci vždy zohledňujeme kompletní objednávku, včetně jídla, ubytování a dalších služeb.
Nebušická 93,
164 00 Praha 6
tel.: (+420) 220 199 510
fax: (+420) 220 612 491
info@dolcevilla.cz
Novinky přímo do vaší e-mailové schránky!
Přihlaste se k odběru.